Rīgas «Dinamo» aizvada priekšpēdējo izbraukuma maču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar Jekaterinburgā aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, tiekoties ar vietējo «Avtomobilist» vienību. Mačs sāksies plkst.16:00, un tiešraidē to iespējams skatīties «Viasat Sport Baltic» kanālā.

Pēdējo izbraukumu šajā sezonā Rīgas «Dinamo» sāka trešdien, kad ar rezultātu 1:2 kapitulēja Hantimansijskas «Jugra» vienībai.

Pēdējās astoņās spēlēs rīdzinieki izcīnījuši piecas uzvaras. Tikmēr «Avtomobilist» pēdējās divās spēlēs piedzīvojusi divas neveiksmes.

Pagājušajā nedēļā smagu pirksta lūzumu piedzīvoja Miķelis Rēdlihs, kuram dienu vēlāk uzreiz tika veikta operācija. 32 gadus vecajam Rēdliham sezona ir noslēgusies.

«Jugra» ar «Dinamo» savā starpā tikās 28.janvārī, kad pie panākuma ar rezultātu 4:3 tika Normunda Sējēja vadītā komanda.

Rezultatīvākais rīdzinieku rindās šosezon ir Lauris Dārziņš, kurš guvis 9 vārtus un veicis 17 rezultatīvas piespēles partneriem. Tikmēr «Avtomobilist» komandā ar 28 (18+10) izcēlies Artjoms Garajevs.

Rīdzinieki oficiāli zaudēja teorētiskas izredzes kvalificēties Gagarina kausa izcīņai.

Pēc šīs cīņas rīdzinieki aizvadīs vēl vienu izbraukuma spēli, bet pēc tam sezonu ar diviem mačiem noslēgs savu skatītāju priekšā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 54 punktiem 55 spēlēs ieņem pēdējo, 14.pozīciju, bet «Avtomobilist» ar 71 punktu atrodas 11.pozīcijā Austrumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu