Pie Krievijas vēstniecības pret agresiju Ukrainā protestē aptuveni 30 cilvēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien pretim Krievijas vēstniecībai biedrības «Latvijas Ukraiņu kongress» rīkotajā akcijā pret Krievijas agresiju Ukrainā piedalās aptuveni 30 cilvēku.

Kā novēroja aģentūra LETA, klātesošie ieradušies ar dažādiem plakātiem, piemēram, «Apturiet Putinu, apturiet karu!», «Ukrainas Avdijivka - Sīrijas Alepo», «Rokas nost no Ukrainas!», «Lūdzieties par Ukrainu!», «Putins jātiesā Hāgā par kara noziegumiem», «Krievija, novāc savas asiņainās rokas no Ukrainas!».

Lielākoties plakāti rakstīti angļu valodā, bet daži no tiem ir arī krievu un latviešu valodā.

Tāpat cilvēki pulcējušies ar Ukrainas un Latvijas karogiem.

Akciju atbalstīt ieradusies arī Rīgas domes deputāte un mēra amata kandidāte Baiba Broka (VL-TB/LNNK), kura aģentūrai LETA atgādināja, ka 2014.gadā, sākoties konfliktam Ukrainā, viņa bija viena no pirmajām, kura izteica savu stingro nostāju pret to. Deputāte skaidroja, ka mēs nevaram būt vienaldzīgi un konflikts, kas atkal ir saasinājies, ir jāaptur. «Ukrainas tautai ir svarīgi zināt, ka viņi nav vieni,» komentēja Broka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu