Joko Ono producēs filmu par viņas un Džona Lenona mīlas stāstu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārās grupas «The Beatles» dalībnieka Džona Lenona atraitne Joko Ono producēs filmu par viņu sarežģīto mīlas stāstu un protestiem pret Vjetnamas karu. 83 gadus vecā multimediju māksliniece, dziedātāja, dziesmu autore un miera aktīviste filmas veidošanā sadarbosies ar producentiem Džošu Bratmenu un Maiklu de Luku, kuri atklāja, ka filmas centrā būs tādas tēmas kā mīlestība, drosme un aktīvistu cīņa ASV.

Filmas mērķis ir iedvesmot mūsdienu jauno paaudzi rast skaidru priekšstatu par to, kādu pasauli viņi vēlas, un iestāties par to.

Filmas scenāriju rakstīs Entonijs Makārtens, kurš sarakstīja scenāriju arī filmai «The Theory of Everything» («Teorija par visu»).

«Es jūtos pagodināts un priviliģēts strādāt ar Joko Ono, Entoniju Makārtenu un Džošu Bratmenu, lai izstāstītu divu pārsteidzošu pasaules ikonu stāstu,» atzina de Luka.

Ono un Lenons iepazinās 1966. gadā, kad Lenons vēl bija precējies ar savu pirmo sievu. Pēc šīs laulības šķiršanas Ono un Lenons apprecējās 1969. gadā. Viņu vienīgais dēls Šons Lenons piedzima 1975. gadā.

Viņu laulība ilga 11 gadus, līdz Lenons 1980. gadā Ņujorkā tika nogalināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu