Šonedēļ sākas projekta «Mesa» koncerti «Triptihs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Pašmāju mūziķis Gatis Irbe sava jaunā hiphopa projekta «Mesa» ietvaros februārī un martā dodas īpašā koncertu sērijā ar nosaukumu «Triptihs», kura norisināsies trijās Latvijas pilsētās. Šo sestdien norisināsies pirmais «Triptiha» - Baltais koncerts Liepājā, koncertzālē «Lielais dzintars».

«Triptiha» koncertu sērija notiks:

04.02.2017. – Baltais koncerts, Liepājā, koncertzālē «Lielais dzintars»

17.02.2017. – Zaļais koncerts, Valmierā, Valmieras Drāmas teātrī

11.03.2017. – Sarkanais koncerts, Rīgā, koncertzālē «Palladium»

Dziesmas no pirmā studijas albuma, kā arī jaunie skaņdarbi koncertos tiks izpildīti dzīvajā izpildījumā.

Koncertos piedalīsies arī dažādi īpašie viesi ar speciālām programmām. Liepājā tas būs Igo, Valmierā - jaunā dziedātāja Daluna, savukārt Rīgā viesi būs grupa Jumprava.

«Mesa» ir ievietojusi YouTube vietnē arī uzsaukumu koncertu sērijai - skaņdarba «Nekas» dzīvo izpildījumu, kas ierakstīts pagājušajā nedēļā kādā no mēģinājumiem.

Biļetes uz koncertu sēriju «Triptihs» ir pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Šā gada maijā Gata Irbes hiphopa projektam «Mesa» tika izdots studijas albums. Pirms albuma fizisko kopiju nonākšanas veikalu plauktos, to varēja iegādāties, klausītājam pašam nosakot savu cenu, labdarības kampaņā «Mēs ar Mesa», kur visi iegūtie līdzekļi tika ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem. Labdarības kampaņa darbojas vēl joprojām, tādējādi ir saziedoti jau vairāk nekā 15 000 EUR un ir savākts nepieciešamais finansējums, lai 9 bērni varētu sākt rehabilitāciju. Divi no viņiem rehabilitācijas kursu jau ir izgājuši, un projekta sociālajos tīklos arī tiek aktīvi sekots līdzi saziedoto līdzekļu izlietojumam.

Ceļā uz Liepāju! Tiekamies Triptiha baltajā koncertā! :) #mesa #triptihs #reeboklv #balmain

A photo posted by MESA (@gachoofficial) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu