Aktrise Esmeralda Ermale pirms pensijas tiks atbrīvota no darba Dailes teātrī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kā informē izdevums «Kas Jauns», aktrise Esmeralda Ermale no šā gada pirmā augusta vairs nebūs redzama uz Dailes teātra skatuves, jo atbrīvota no darba teātrī. Šādu informāciju aktrise atklājusi Dairas Āboliņas dokumentālajā filmā par savu dzīvi.

Aktrise skumji saviem laikabiedriem aktieriem Ligitai Skujiņai, Varim Vētram un Pēterim Gaudiņam atklājusi, ka jaunajā teātra sezonā nebūs redzama, jo viņai paziņots, ka jaunajā sezonā viņa neatsāks darbu teātrī, ka jāiet prom, jo darba vairs nebūs.

Esmeralda saprot, ka tas ir normāli, ka līdz pensijai esi štata aktieris un pēc pensijas ārštata aktieris, bet viņai jāiet prom no darba vēl pirms pensijas.

Aktrises kādreizējā kolēģe Ligita Skujiņa, kura no darba Dailes teātrī atbrīvota pirms pāris gadiem, neslēpa, ka, viņai paziņojot par atlaišanu, teātra direktors tā arī paziņojis, ka jaunas sejas pārdodas vieglāk.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu