Šova «Saimnieks meklē sievu» Gundai uzsprāgst svece, viņa gūst vieglus roku apdegumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniece Gunda Jandava sociālajos tīklos publiskojusi ierakstu, kurā pastāsta par savu neveiksmi ar sveci. Sveces uzsprāgšana jaunajai studentei liek aizdomāties par to, kā tiek ražots tik nevainīgs produkts, kuram vajadzētu mājas padarīt mājīgas un ienest tajās gaišumu un siltumu.

Gundai ļoti patīk aromātiskās sveces: lai kur viņa atrastos, tās tiek dedzinātas, nereti izvēle ir par labu mazajām svecītēm jeb «ploškām».

«Dodoties gulēt, nolēmu vienu šādu «plošku» aizdedzināt. Labi, ka vēl nebiju aizmigusi, kad ievēroju, ka svece sākusi degt ar ļoti intensīvu un lielu liesmu, kas bija apņēmusi jau visu trauciņu un svečturi. Pirmā domā, protams, kas ienāca prātā, bija mēģināt to nopūst, bet uguns, ne vairs liesma, izcēlās vēl lielāka. Pa rokai stāvēja ūdens pudele, un uzlēju to virsū... Un tajā brīdī tā svece uzsprāga tā, it kā es būtu pielaidusi klāt degšķidrumu, ne ūdeni!» raksta Gunda.

Šova dalībniece raksta: ja nebūtu ātri reaģējusi, viņai sejā būtu iesprāgusi uguns un sveķi, šoreiz, par laimi, Gunda tikusi cauri ar viegliem rokas apdegumiem.

«Cilvēki, uzmanieties no aromātiskajām svecītēm, acīmredzot, lai tās tik skaisti smaržotu, tiek izmantota tāda ķīmija, kas saskarē ar ūdeni liek tām uzvesties neraksturīgi svecēm,» nobeidz Gunda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu