Aktrise Miša Bārtone paziņo, ka, lietojot alkoholu klubā, tikusi sazāļota

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Miša Bārtone, kura pagājušajā nedēļā nogādāta slimnīcā saistībā ar dīvainu uzvedību publiskā vietā, paziņojusi, ka viņa kopā ar draugiem svinējusi savu dzimšanas dienu, bet kāds sazāļojis viņas alkoholiskos dzērienus, tieši tāpēc viņa uzvedusies dīvaini un nav sevi kontrolējusi.

Aktrise izdevumam «People» atklājusi, ka devusies kopā ar draugiem svinēt dzimšanas dienu, bet drīz vien sajutusies īpatnēji un nespējusi vairs kontrolēt savas darbības, vārdus. Tieši tāpēc viņa nogādāta slimnīcā, kas nav bijis piespiedu kārtā, bet viņas pašas lūgums.

Miša piebilst, ka, nododot analīzes, viņas asinīs atrasta viela «GHB», kas arī veicinājusi dīvaino uzvedību. Tieši šī narkotiskā viela nereti tiek izmantota dažādos izvarošanas gadījumos, kad bāros tiek sazāļotas sievietes.

Bārtone pēc pāris dienām izrakstīta no slimnīcas un nu atpūšas mājās, baidoties doties izklaidēties, jo apzinās, ka jaunai sievietei klubi un bāri nav droša vieta, pat ja izklaidējies kopā ar draugiem.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu