Bredlijs Kūpers pavada Irinu Šeiku gan uz topošo vecāku kursiem, gan pie ārsta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jau decembrī kļuva zināms, ka aktieris Bredlijs Kūpers un modele Irina Šeika kļūs par vecākiem. Abām slavenībām gaidāmais bērns būs pirmdzimtais, viņi ļoti nopietni gatavojas bērna dzimšanai, tāpēc nav brīnums, ka pāris kopā apmeklē gan nodarbības topošajiem vecākiem, gan kopā dodas pie ārsta.

Pirms pāris dienām paparaci nofotografēja, kā pāris dodas uz ultrasonogrāfiju, lai redzētu, kā attīstās mazulis, un rādās, ka Bredlijs Irinu pie ārsta pavada katru reizi, atceļot filmēšanos, intervijas un veltot laiku mīļotajai.

Atklājies, ka gaidāmais bērns attīstās piemēroti grūtniecības laikam, tāpat arī Irina jūtas lieliski un neizjūt nekādus nelabumus un citas problēmas.

Mīlnieki dievina vakaros gulēt gultā, sarunāties, sapņot par nākotni un vērot, kā bērniņš vēderā spārdās. Topošie vecāk nespēj vien sagaidīt, kad kļūs par vecākiem.

Par spīti grūtniecībai un augošajam vēderam, Irina neatsakās no fotosesijām un labprāt grūtniecības laikā strādā, vienīgi nespēj ilgas stundas stāvēt kājās, tāpēc fotosesiju laikā ir daudzi atpūtas mirkļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu