Miris «Black Sabbath» bijušais taustiņinstrumentālists Džefs Nikolss

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu smagā metāla grupas «Black Sabbath» bijušais taustiņinstrumentālists Džefs Nikolss (Geoff Nicholls) sestdien nomira 68 gadu vecumā pēc cīņas ar plaušu vēzi, paziņoja grupas ģitārists Tonijs Ajomi.

«Esmu ļoti apbēdināts, dzirdot par viena no maniem mīļākajiem un tuvākajiem draugiem Džefa Nikolsa zaudējumu,» sociālajā tīklā «Facebook» rakstīja Aiomi.

Grupas vadošais vokālists Ozijs Osborns nosauca Nikolsu par «lielisku draugu» un Tviterī piebilda, ka viņa «ļoti pietrūks».

Nikolss tika uzņemts šajā grupā 1979. gadā, bet pirms tam piecus gadus bija spēlējis grupā «Quartz». Pirmais «Black Sabbath» albums, kurā viņš parādījās, bija 1980. gadā izdotais «Heaven and Hell».

Nikolss kļuva par grupas «oficiālu» dalībnieku 1985. gadā un saglabāja šo statusu, līdz 1986. gadā grupā atgriezās Osborns.

Nikolss turpināja spēlēt «Black Sabbath», līdz 2004. gadā viņu pastāvīgi nomainīja taustiņinstumentālists Ādams Veikmens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu