Zvaigžņotā «Warriors» ar 46 punktu pārsvaru sagrauj «Clippers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pārliecinošāko uzvaru sezonā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā naktī uz svētdienu izcīnīja līgas līdervienība Goldensteitas «Warriors», kas ar rezultātu 144:98 sava laukumā «ORACLE Arena» (19 596 skatītāji klātienē) sagrāva Losandželosas «Clippers» komandu.

Neapturams šajā mačā uzvarētāju sastāvā bija iepriekšējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Stefans Karijs, kurš izcēlās ar gūtiem 43 punktiem, savāca deviņas atlēkušās bumbas un veica sešas rezultatīvas piespēles partneriem.

25 punktus viņš iemeta trešajā ceturtdaļā. Karijs realizēja deviņus no izpildītajiem 15 tālmetieniem.

Vēl «Warriors» rindās 23 punktus guva Kevins Durants, 16 punktus pievienoja Klejs Tompsons. Savukārt «Clippers» rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 20 punktiem bija Bleiks Grifins, bet 13 punkti Dž. Dž. Redikam.

«Warrirors» basketbolisti izcīnīja devīto uzvaru pēdējos 10 mačos.

«Spēlēju agresīvi,» ESPN citē Kariju, kurš, noslēdzoties pirmajam puslaikam, no savas laukuma puses grozā raidīja tālu metienu. «Tāda ir mūsu komanda. Esam gana talantīgi basketbolisti.»

Stīva Kera vadītā «Warriors» vienība izcīnīja 40. uzvaru aizvadītajos 47 mačos. Goldensteitas komanda ir pārliecinoša Rietumu konferences un visas līgas līdervienība. «Clippers» piedzīvoja 18. zaudējumu 48 spēlēs, kas dod ceturto vietu Rietumu zonā.

Svētdienas vakarā (plkst. 22) svarīgu spēli aizvadīs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks», kura izbraukumā spēkiem mērosies ar citu Austrumu konferences komandu Atlantas «Hawks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu