Vai Ainars Virga slimnīcā nonācis alkohola lietošanas dēļ?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā nedēļā, kas Ventspilī norisinājās «Muzikālās bankas 2016» balvu pasniegšanas ceremonija, uz to neieradās latviešu mūziķis Ainars Virga. Kolēģi izdevumam «Vakara Ziņas» stāsta, ka veselības problēmas esot nopietnas.

Dziedātājs Jānis Buķelis atklājis, ka viņa kolēģim Ainaram esot patiešām nopietnas veselības problēmas, tāpēc viņš nav varējis ierasties uz «Muzikālās bankas 2016» balvu ceremoniju. Buķelis stāstīja, ka Ainars ir apslimis un vēl pagājušajā nedēļā atradās slimnīcā.

«Viņš ir slimnīcā un viņam ir grūti,» atklāj Jānis, sīkāku informāciju nesniedzot.

Vēl kāds anonīms avots izdevumam atklājis, ka Virga atrodas Liepājas slimnīcas reanimācijā, kur nonācis alkohola lietošanas dēļ. Viņa veselības stāvoklis esot bijis smags, bet šobrīd tas ir stabilizējies.

Tikmēr Virgas kolēģe, režisore Žaklīna Cinovska kategoriski noliedz, ka Virgam esot problēmas ar alkoholu, tāpat viņa noliedz, ka viņš atradās slimnīcā. Cinovska norādīja vien uz to, ka Virga esot apslimis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu