Ceļvedis: ziemas mūzikas festivāls, zvēri tumsā, Skroderdienas u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šī brīvdienas ir laiks, lai pabūtu kopā ar saviem mīļajiem: doties slidot, slēpot vai vienkāršā pastaigā pa sniegotu mežu. Tomēr, ja nav savu ideju, piedāvājam ierosmes, kā vēl varam pavadīt šīs brīvdienas!

PASĀKUMI

Dabas muzejā notiek ģimenes diena

Foto: publicitātes

Līgatnes dabas takas aicina satikt zvērus tumsā

Foto: publicitātes

Izmēģini jauno bibliotēkas klusuma telpu

Foto: publicitātes

Sigulsā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem

Foto: publicitātes

Plašāka informācija par trašu darbalaikiem un piedāvājumu:http://tourism.sigulda.lv/news/3325/.

KONCERTI

XXVI Starptautiskais Ziemas mūzikas festivāls

No 25. līdz 27. janvārim Valmierā skanēs XXVI Starptautiskais Ziemas mūzikas festivāls. Koncerti apvienoti ciklā «Dievišķais un pasaulīgais», atklājot stāstu par cilvēka un mūzikas mijiedarbību. Arī koncerti būs dažādām gaumēm – gan akadēmiskā mūzika, gan pasaulīgā – grupa «Keksi», bigbends «Valmieras puikas» un citi. «Katrs Ziemas mūzikas festivālā varēs atrast kaut ko sev tuvu. Mūsu mērķis ir raisīt emocijas un iedvesmu. Visas uzstāšanās būs unikālas, tomēr saistītas vienā stāstā. Savukārt māksliniekiem, neskatoties, vai viņi ir iesācēji vai jau profesionāļi, tā ir pieredzes apmaiņa, iespēja dāvināt klausītājiem ko personīgu, jo ar profesionalitāti nepietiek, lai mūzika «iedarbotos», visa pamatā ir sirsnība. To sajūt ikviens skatītājs.»

«Blues 54 Jazz» uzstāsies «Deniss Pashkevich Quartet»

Foto: publicitātes

Rīgā vēlreiz ukraiņu stoner trio «Stoned Jesus»

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Ar īpašo «Skroderdienu Silmačos» uzvedumu ieskandinās izrādes 115. jubilejas gadu un vasaras izrādes

Foto: publicitātes

Dirty Deal Teatro top aizraujošs stāsts bērniem - «Otrā pusē»

Foto: publicitātes

KINO

«Kino Bize» Roterdamas kinofestivāls

Nekas nelīdzinās kinoteātrī kolektīvi baudītam labas filmas seansam. Tomēr arī šo pieredzi iespējams pilnveidot! Apmeklējot IFFR Live seansus kinoteātrī «Kino Bize», būs iespēja pievienoties tūkstošiem citu skatītāju. IFFR Live ir sešu filmu Latvijas pirmizrāžu programma, kas 46. Roterdamas Starptautiskā kinofestivāla laikā vienlaicīgi norisinās kinoteātros visā Eiropā un šogad arī citos pasaules reģionos. IFFR Live programmas ietvaros no 27. līdz 29. janvārim notiks lielākie filmu festivāla seansi pasaulē, straumējot filmas tieši no Roterdamas, Nīderlandes. IFFR Live programmā piedalās vairāk nekā 45 kinoteātri no Nīderlandes līdz Sarājevai, no Singapūras līdz Rīgai kinoteātrī «Kino Bize». Attālumi tiek pārvarēti arī ar sociālo mediju palīdzību, un ar Twitter tēmturi #livecinema kinoteātra «Kino Bize» skatītāji pēc filmām tiešraidē varēs piedalīties diskusijās ar Roterdamas kinozālē uz skatuves uzaicinātajiem filmu veidotājiem un aktieriem, kā arī izbaudīt muzikālus priekšnesumus un citas tiešraides piedāvātās iespējas. Pēc filmas beigām iekārtojieties ērtāk sēdvietās, lai gūtu pilnu festivāla pieredzi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu