Čārlijs Šīns turpina atvainoties, šoreiz aktierim Eštonam Kučeram

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā viens no skandalozākajiem Holivudas aktieriem Čārlijs Šīns atvainojās dziedātājai Rianai, ka televīzijas tiešajā ēterā nosaucis to par kuci, nu pienākusi aktiera Eštona Kučera kārta. Šīns atvainojas, ka reiz bijis ļauns un neiecietīgs pret Kučeru, kad tam piedāvāta loma seriālā «Two and a half men», bet Čārlijs turpmākajā seriāla darbībā vairāk netika iesaistīts.

Aktieris intervijā atzinis, ka bijis nepamatoti ļauns un Kučers neko sliktu tam nav izdarījis. Arī viņš pats pārņēmis lomu seriālā «Spin city», kad aktieris Maikls Fokss nav spējis turpināt filmēties, tāpat izdarījis arī Eštons.

Šīnu neviens tāpēc nav publiski nolējis samazgām, turpretī viņš savas emocionalitātes dēļ nav meklējis vainu sevī, bet izgāzis visu, kas tam bija sakrājies, pār jauno aktieri.

Šīns seriālā filmējies astoņas sezonas, bet tad saskāries ar narkotiku problēmām; kamēr viņš tās apkarojis rehabilitācijas iestādē, viņa vietā pieņēma Kučeru, bet Šīnu vienkārši atlaida.

Pateicoties seriālam, Šīns kļuva par vislabāk apmaksāto aktieri seriālu vēsturē.

Skandalozais aktieris atceras, ka reiz saticis Eštonu un vēlējies to apskaut, bet aktieris domājis, ka Čārlijs tam sitīs, un izvairījies no tā rokām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu