Dženifera Anistone vēlas pamest lielo kino un atgriezties seriālos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Tieši filmēšanās seriālā «Draugi» radīja aktrisei Dženiferai Anistonei iespēju filmēties lielbudžeta filmās, sniedza miljoniem dolāru un popularitāti. Pēc filmēšanās populārajā seriālā Anistones atveidotās varones Reičelas matu sakārtojums kļuva par vienu no populārākajiem matu griezumiem pasaulē, kuru sev vēlējās tūkstošiem sieviešu. Nu Anistone izlēmusi, ka vēlas atgriezties seriālos, jo atceras to laiku kā ko īpašu.

Beidzoties seriālam «Draugi», Anistone vairāk nefilmējās seriālos, bet sāka savas ielā kino gaitas, nu viņa atkal sailgojusies pēc mazā ekrāna un meklē īpašu scenāriju, kurš spētu iekarot televīzijas ekrānus.

Savu lēmumu Anistone komentē ar vārdiem, ka laikā, kad ir mazliet pāri divdesmit gadiem, gribas ceļot, iepazīt pasauli un filmēties, bet, kļūstot vecākai, tu apzinies, cik lieliski ir strādāt vienā vietā, blakus mājām un vienkārši lieliski pavadīt laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu