Slaveni vīrieši, kuri dod priekšroku par sevi vecākām dāmām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Viedoklis, ka harmoniskas un ilgas attiecības izveidojas pāriem, ja viņi ir viena vecuma vai tad, ja sieviete ir jaunāka par vīrieti, jau sen ir pagātnē. Izrādās, daudzi vadošie pasaules psihologi uzskata, ka noturīgākās attiecības izveidojas pāriem, kuros sieviete ir vecāka par vīrieti.

Slaveni vīrieši, kuri dod priekšroku vecākām dāmām

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Raiens Goslings vairākkārt ir saticies ar gados vecākām dāmām, 2002.-2003.gadā aktieris satikās ar sešpadsmit gadus vecāko aktrisi Sandru Buloku. Nu aktieris ir kopā ar aktrisi Evu Mendesu, kura ir vecāka par viņu sešus gadus.

Sunday Morning ❤️

A photo posted by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson) on

Aktieris Ārons Teilors Džonsons apprecēja Semu Teilori Vudu, kad viņam bija tikai divdesmit divi gadi, bet sievietei četrdesmit pieci, nu laulātie draugi svin piecus gadus laimīgā laulībā.

Aktieris Eštons Kačers vairākkārt saticies ar vecākām dāmām, lielākā gadu starpība slavenībai bijusi ar aktrisi Demiju Mūru, kura ir sešpadsmit gadus vecāka par aktieri. Nu Kačers ir laimīgi precējies ar aktrisi Milu Kunisu, kura ir piecus gadus jaunāka par viņu.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktiera Bena Fostera un aktrises Robinas Raitas romāns nebija ilgs, toties gana vētrains. Pārim bija četrpadsmit gadu starpība.

Aktieris Džo Manganello ir laimīgi precējies ar četrus gadus vecāku sievieti, aktrisi Sofiju Vergaru, ar kuru plāno izveidot ģimeni.

Foto: Reuters/AP/Scanpix

Aktieris Kriss Hemsvorts un Elza Pataki ir viens no Holivudas skaistākajiem pāriem, kuriem gadu starpība ir veseli septiņi gadi.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu