Timmam astoņi punkti pārliecinošā «Zeņit» zaudējumā ULEB Eirokausa spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latviešu basketbolists Jānis Timma otrdien guva astoņus punktus ULEB Eirokausa otrā posma spēlē, bet viņa pārstāvētā Krievijas komanda Sanktpēterburgas «Zeņit» izbraukumā ar 81:97 (17:19, 20:22, 22:28, 22:28) piekāpās apakšgrupas līderei Jeruzalemes «Hapoel Bank Yahav» no Izraēlas.

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā iemeta divus no trim divpunktniekiem un visus četrus «sodiņus», kamēr grozam secen lidoja visi viņa četri tālmetieni.

Tāpat latvieša rēķinā trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, viena piezīme, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 11 efektivitātes punkti.

«Zeņit» rindās labākais punktu guvējs bija Raiens Tūlsons, kura rēķinā 27 punkti.

Savukārt «Hapoel Bank Yahav» sastāvā lielisku sniegumu demonstrēja kādreizējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Amare Stademairs, kurš izcēlās ar 26 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, turklāt izprovocēja desmit piezīmes.

Šīs abas komandas tikās jau pirms nedēļas Sanktpēterburgā, kad pārliecinošu uzvaru ar 101:81 izcīnīja «Zeņit».

Ar četrās spēlēs izcīnītām trim uzvarām G apakšgrupas kopvērtējuma līdere ir «Hapoel Bank Yahav», bet tai ar diviem panākumiem seko «Zeņit». Tikmēr pa vienai uzvarai trīs mačos iekrājušas Viļņas «Lietuvos rytas» no Lietuvas un Krievijas komanda «Ņižņij Novgorod», ko trenē latvieši Artūrs Štālbergs un Edmunds Valeiko.

ULEB Eirokausā pirmajā posmā 20 klubi bija sadalīti četrās apakšgrupās, pa pieciem katrā. Vienības savā starpā izspēlēja divu apļu turnīru, bet katras grupas četras labākās komandas kvalificējās «Top 16» kārtai, kurā tās sadalītas vēl četrās grupās. Pēc divu apļu cīņā katras grupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, kur, tāpat kā pusfinālā un finālā, uzvarētāji noskaidrosies sērijā līdz diviem panākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu