Latvijas miljonāri kārto testamentus. Kam tiek novēlēta manta?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens

Izdevums «Kas Jauns» apkopojis populārākos Latvijas miljonārus un to testamentus. Uzzini, kam miljonāri izlēmuši atstāt mantu pēc savas nāves!

Miljonārs Raimonds Gerkens testamentu sastādījis jau deviņdesmitajos gados, jo sācis saņemt reālus nāves draudus. Nu miljonārs izlīdzas reizi pa reizei ar vienu miesassargu un īpašuma apsardzi, bet reiz viņu pavadījuši bruņoti miesassargi ik uz soļa.

Gerkenam nav kupla radu loka, un visu mantos meita un mazdēls, kaut gan šo gadu laikā testamentu uzņēmējs vairākkārt koriģējis.

Māris Gulbis testamentu uzrakstījis jau piecdesmit gadu vecumā, mantu pēc Gulbja nāves iegūs bērni un mazbērni, kuri nu jau veido kuplu pulciņu, pagaidām Gailis var lepoties ar 11 mazbērniem.

Valstij miljonārs nedomā neko atstāt, jo dzīves laikā jau sagādājis mantojumu, piemēram, Žaņa Lipkes memoriālu.

Irēna Pulkinena izlēmusi: tā kā viņai savu bērnu nav, tad daļu mantas viņa atstās vīram, Somijā dzīvojošajam Esko Pulkinenam, ar kuru ilgi nedzīvo kopā, tomēr ir labās attiecībās, bet daļu ziedos labdarībai, tāpat daļa tiks brāļa bērniem, daļa ilggadējai asistentei, daļa dārglietu draudzenēm.

«Lido» tīkla īpašnieks Gunārs Ķirsons izlēmis savu biznesu neatstāt meitām, tām tiks uzņēmuma peļņa, bet uzņēmumu vadīs ārvalstu speciālisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu