Andris Biedriņš ceļ greznu villu, satraukušies Baltezera iedzīvotāji

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viens no populārākajiem Latvijas basketbolistiem Andris Biedriņš izlēmis Baltezerā tikt pie savas mājas, tiesa gan, bez skandāliem mājas celtniecības sakarā neiztikt.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», par spīti izkārtnei, kurā teikts, ka tiek celta māja un netiks aizmirsts ierīkot arī taciņu, lai ikviens, kas vēlas, varētu nokļūt līdz Baltezera krastam, kur atrodas viena no iecienītākajām peldvietām, iedzīvotāji īsti nespēj noticēt solījumam un uztraucas, ka lepna villa tiem norobežos iespēju doties peldēties.

Tāpat arī Valsts vides dienestam radušās bažas, vai darbība noris pēc likuma, ievērojot desmit metru aizsargjoslu, un vai tiešām notiek teritorijas līmeņa paaugstināšana.

Baltezera krasts sportistam jau labu laiku ir mīļš, kā nekā reiz viņš kopā ar savu nākamo sievu, tagad jau divu bērnu māmiņu Madaru Biedriņu, iekārtojās vienā no Jūlijam Krūmiņam piederošajiem īpašumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu