Rīgas «Dinamo» sāk trīs mājas spēļu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Trīs mājas spēļu sēriju šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā sāks šosezon neveiksmīgi spēlējošā Rīgas «Dinamo» komanda, kas savā laukumā uzņems Hantimansijskas «Jugra» vienību. Spēles sākums plkst. 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā TV6.

Normunda Sējēja vadītā komanda pagājušajā nedēļā trešo sezonu pēc kārtas zaudēja cerības kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Jūtot, ka neizdosies aizķerties uz izslēgšanas spēlēm, komandas vadība sastāvā veiksmīgi iesaistīja vairākus jaunos spēlētājus.

Sevi no labākās puses parādījuši aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Roberts Lipsbergs.

«Dinamo» rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem sešiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm ir uzbrucējs Lauris Dārziņš. Savukārt «Jugra» 12+16 nopelnījis Jevgēņijs Lapenkovs.

Iepriekšējā mačā Rīgas hokejisti ar rezultātu 3:1 viesos pārspēja Baltkrievijas komandu Minskas «Dinamo», bet «Jugra» Latvijā ieradusies no Jekaterinburgas, kur ar 2:0 apspēlēja «Avtomobilist».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 52 mačos nopelnītiem 50 punktiem ieņem pēdējo, 14. vietu, kamēr Hantimansijskas vienības iekrātie 58 punkti 51 spēlē dod 13. vietu Austrumu konferencē.

Mājas spēļu sēriju Rīgas «Dinamo» turpinās ceturtdien, kad «Arēnā Rīga» uzņems Kazahstānas vienību Astanas «Baris», sestdien paredzēta cīņa ar Jekaterinburgas «Avtomobilist».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu