Mūziķi pēc «Muzikālās bankas» fināla rezultātu uzzināšanas izklaidējas banketā!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

21. janvāra vakarā noslēdzās dziesmu konkurss «Muzikālā banka 2016». Nevienam nebija pārsteigums, ka uzvaras laurus plūca grupu «Prāta vētra» un «Musiqq» kopdarbs, dziesma «Debesis iekrita tevī», otrajā vietā atstājot dziedātāju Intaru Busuli, toties trešo vietu ieņēma pagājušā gada trešās vietas ieguvējs dziedātājs Dons. Pēc apbalvošanas ceremonijas mūziķi izklaidējās banketā, kas norisinājās Ventspils Olimpiskā centra ledus hallē.

Šogad Aivars Lembergs Ventspils simpātiju balvu 1000 eiro piešķīra dziedātājam Donam, tāpat neoficiālajā ballītē tika sveikti dziedātāji, kuriem tikko bijušas dzimšanas dienas.

Pirmais, ko viesi banketā darīja, bija doties pie bagātīgajiem galdiem, lai nobaudītu Ventspils sagādātās uzkodas. Mūziķiem bija iespēja baudīt dažādus salātus, gaļas izstrādājumus, kā arī kūciņas un augļus.

Šoreiz Ventspils bija sarūpējusi tik daudz uzkodu, ka, viesiem dodoties prom no banketa, galds izskatījās kā tikko klāts.

Viesi baudīja vīnus, teica cits citam tostus, svinēja savas iegūtās vietas un veiksmīgi aizvadīto «Muzikālās bankas» finālu, žēlojoties cits citam, ka, visdrīzāk, izdosies satikties tikai pēc gada.

Šajā gadā mākslinieki bija tik ļoti noguruši, ka gandrīz neviens neizmantoja slidotavas pakalpojumus, tāpat arī dīdžeja spēlētā mūzika neuzrunāja nevienu mesties trakās dejās.

Labprāt slidot devās dziedātāja Antra Stafecka, dziedātāja Dināra Rudāne un dziedātājs Atis Ieviņš, kā arī grupas «The Sound Poets» līderis Jānis.

Viesi vairāk vēlējās veltīt laiku sarunām un dibināt kontaktus jaunām muzikālām idejām un kopdarbiem. Vairākums mākslinieku vēlējās vien kārtīgi paēst, apsēsties, atslābt un doties pie miera.

Lielākā daļa viesu jau ap pulksten vieniem devās pie miera, uzsverot, ka tik gara, nogurdinoša diena dara savu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu