Ramosa divi vārti palīdz «Real» atgriezties uz uzvaru takas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Serhio Ramoss sestdien Spānijas augstākās futbola līgas mačā guva divus vārtus, palīdzot Madrides «Real» komandai atgriezties uz uzvaru takas.

«Real» savā laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja «Malaga» komandu.

Ramoss pirmos vārtus guva spēles 35.minūtē, kad pēc stūra sitiena ar galvu ieraidīja bumbu vārtos. Savukārt otros vārtus viņš guva divas minūtes pirms pirmā puslaika beigām, kad veiksmīgi pielaboja soda laukumā adresētu brīvsitienu. Abas standartsituācijas izpildīja «Real» pussargs Toni Kross.

Tuvojoties otrā puslaika vidum, «Malaga» komandas pussargs Huanpi vienus vārtus atguva, taču tas netraucēja «Real» komandai svinēt uzvaru.

Karaliskais klubs «Real» kopš pagājušā gada aprīļa sākuma nebija zaudējis 40 oficiālajās spēlēs pēc kārtas, taču svētdien Spānijas čempionāta mačā tika ciests zaudējums 1:2 «Sevilla» komandai, bet ceturtdien Karaļa kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē madridieši ar tādu pašu rezultātu piekāpās Vigo «Celta» futbolistiem. Iepriekšējo reizi «Real» divus mačus pēc kārtas zaudēja 2015.gada novembrī vēl Rafaela Benitesa vadībā.

Ar 43 punktiem 18 spēlēs «Real» ieņem līderpozīciju Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā, bet pārējās komandas šajā nedēļas nogalē aizvadīs jau 19.kārtas spēles. Par četriem punktiem mazāk ir «Sevilla» komandai, vēl punkts mazāk «Barcelona» futbolistiem, bet ceturto vietu ar 34 punktiem ieņem Madrides «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu