Šovakar «Muzikālās bankas» fināls!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 21. janvārī, Olimpiskajā centrā «Ventspils» notiks Latvijas Radio 2 pop dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2016» apbalvošanas ceremonija. Pasākuma tiešraidi jau no plkst.19 varēs vienlaicīgi dzirdēt Latvijas Radio 2 un vērot LTV 1.

Visi finālisti uzstāsies koncerta pirmajā daļā, un pēc tam tiks izsludināts telefonbalsojums, kam piederēs 50% tiesību izmainīt gada vērtīgāko dziesmu secību.

Koncertšova otrajā daļā ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem uzstāsies «Muzikālās bankas» eksperti – Boriss Rezņiks, Viktors Lapčenoks, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Jānis Lūsēns, Jānis Apeinis, Mārcis Auziņš, Dināra Rudāne, Ozols, Normunds Rutulis un citi.

Lai aktivizētu klātesošo skatītāju līdzdalību, visi koncerta apmeklētāji piedalīsies zibakcijā un tiek aicināti ņemt līdzi atslēgas, ar kurām simboliski tiks atslēgts Muzikālās bankas seifs.

"Prāta vētra" Ventspilī "Muzikālās banka" ceremonijā
"Prāta vētra" Ventspilī "Muzikālās banka" ceremonijā Foto: Latvijas radio

Aptaujas noslēguma ceremonijas vizuālās idejas pamatā ir kontrasti, kas atainosies gan scenogrāfijā un tērpos, gan caurvijoties pasākuma norisē. Pirmā daļa tiks veidota melnbaltajā stilistikā, otrā daļa – krāsās. Lai to paspilgtinātu, vairākiem numuriem piesaistīti laikmetīgās dejas dejotāji un ritma apvienība «Pulsa efekts».

Improvizētajā radio studijā, kas šoreiz atradīsies skatītāju zālē, darbosies Baiba Palkavniece, savukārt uz skatuves pasākumu vadīs atraktīvais aktieris un mūziķis Kristaps Rasims.

Noklausies dziesmas, kas iekļuvušas finālā

Visi finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas balvas. Pārsteiguma balvas saņems arī tie mūziķi, kuri būs ieguvuši augstākās atzīmes Muzikālās Bankas ekspertu un pašu Muzikālās Bankas mūziķu vērtējumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu