Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Tu būsi mans vergs? Erotā, jā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vēlies iesaistīties neikdienišķā erotiskā piedzīvojumā – iemēģināt roku dibena pliķēšanā vai siešanas mākslā? Tad 17. un 18. februārī dodies uz festivālu «Erots 2017» Ķīpsalā. Uz Wild skatuves valdīs absolūts hedonisma gars, jo nerātnais Erots ir sarūpējis divus kardināli pretējus priekšnesumus un meistarklases SM stilā.

Tur, kur beidzas lielākā daļa striptīzšovu, sāk darboties «DoubleTrouble Berlin». Kas slēpjas aiz šīs robežas? Tā ir pornogrāfiska sadomazohisma komēdija – ļauni un neķītri stāstiņi ar negaidītiem un satīriskiem pavērsieniem.

Šīs neparastās šovgrupas «DoubleTrouble Berlin» mājvieta ir hedonisks naktsklubs Berlīnē «Insomnia», kas ir iecienīta svingeru un fetišistu ballīšu vieta. Šajā klubā uz nelielas skatuves tiek uzvestas neparastas etīdes ar valdonīgām dāmītēm, «negribošiem» upuriem un neparastiem skatuves rekvizītiem. Divas šā naktskluba un «DoubleTrouble Berlin» šovgrupas pavēlnieciskās dāmītes varēs sastapt arī uz «Erots 2017» Wild skatuves, kur viņas pakļaus trauslo un sievišķīgo čehieti Titi.

Foto: publicitātes

Taču daiļā Titi nebūt nav naivs, paverdzināts jēriņš. Viņa lieliski pārzina šīs spēles noteikumus un kopā ar savu pavēlnieku Master Achnaton, kurš ir arī viņas dzīves partneris, iepazīstinās apmeklētājus ar šiem noteikumiem SM meistarklasē blakus Wild skatuvei, kā arī ļaus apmeklētājiem iemēģināt roku dibena pliķēšanā un citās draiskulībās.

Ja «DoubleTrouble Berlin» šovi un Master Achnaton SM meistarklases aizritēs rotaļīgā noskaņā, tad Flame Hel šibari jeb siešanas mākslas priekšnesumā notiks jutekliska saspēle ar ievainojamību un spēku. Tas būs spilgts estētisks un erotisks baudījums, un, kā runā, līdz ekstāzei novedot ne vien tajā iesaistītos, bet arī skatītājus. Sagūstītā ķermeņa izliekumi lieliski kontrastēs ar raupjo virvi un brangajiem mezglu kulakiem, radot vizuāli pievilcīgas un gaužām erotiskas kompozīcijas. Ja būsi kritis šibari mākslas valdzinājumā, tad varēsi to apgūt uz vietas turpat blakus esošajā stendā «Tessika».

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai «Erotā» varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti slapjo T-kreklu un citos karstos konkursos, varēs saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu.

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā.

erots.ticketforevent.com

Biļešu cena – 15 EUR. Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

«Erota 2017» norises laiki:

17. februāris 18.00–3.00

18. februāris 18.00–3.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu