Astroloģe komentē, kāpēc Samantai Tīnai neizdodas ierindoties līderpozīcijās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna nupat startēja lietuviešu «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlasē, kurā ar skatuves partneri Tadu Rimigailu centās izcīnīt ceļazīmi uz konkursu. Tomēr Tīna palika aiz strīpas. Arī Latvijas konkursa atlasē iepriekšējos gados Tīnai nav izdevies gūt ceļazīmi. Bet vasarā aizvadītajā konkursā «Jaunais vilnis» dziedātāja palika 12.vietā. Izdevums «Vakara Ziņas» vērsies pie astroloģes Gunas Kārkliņas, lai noskaidrotu, kāpēc talantīgajai Tīnai neizdodas ierindoties līderpozīcijās.

Astroloģe Guna Kārkliņa izdevumam «Vakara Ziņas» komentē, ka Tīnai ir daudz enerģijas, spēja darboties un doties uz priekšu. Samantai ir daudz Uguns stihijas, kas mudina doties uz priekšu un darīt, kā arī Zemes stihijas, kas visam piešķir praktiskumu.

Tomēr astroloģe norāda, ka viens no galvenajiem iemesliem, kas neļauj Tīnai izvirzīties līderpozīcijās, ir Saturna novietojums kartē. Samantas kartē šī planēta ir neganta - uzliek rāmjus un ierobežo.

Kārkliņa tomēr norāda, ka neviena astroloģiskā karte nav spriedums uz mūžu. Samanta nākotnē spēs pārvarēt nedrošību vai pašas uzliktās robežas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu