Kāpēc aktrise Amanda Seifrīda savās kāzās nevilks tradicionālo balto kleitu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ierasts, ka kāzās līgavas velk skaistas baltas kleitas, bet tā nenotiks ar aktrisi Amandu Seifrīdu. Slavenība paziņojusi, ka, laulājoties ar līgavaini Tomasu Sadoski, pavisam noteikti nevienam nebūs iespēja viņu redzēt tradicionālā baltā kleitā.

Gluži vienkārši Amanda nevēlas būt uzmanības centrā, viņa miljoniem reižu skaistās kleitās apmeklējusi dažādas pirmizrādes, filmās tēlojusi līgavas, pat apmeklējusi balvu pasniegšanas ceremonijas līgavas kleitās, un nu to visu vairs nevēlas.

Slavenība piebilst, ka kino ekrānos viņa tik daudz reižu precējusies, ka savās reālajās laulībās vēlas ko īpašu, bet balta kleita viņai vairs neliekas nekas īpašs.

Amanda vēlas apprecēties; viņa nekad dzīvē nav izjutusi tik lielu prieku kā no domas vien, ka drīzumā apprecēs savu mīļoto, tāpat slavenība nekad nav bijusi tik ļoti gatava kādām pārmaiņām dzīvē, kā iespējai apprecēties.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu