«Rīga» hokejisti piedzīvo smagāko zaudējumu šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KASPARS VOLONTS / DINAMO RIGA

Latvijas hokeja klubs «Rīga» ceturtdien «Inbox.lv» ledus hallē, Piņķos, ar 1:10 (0:2, 1:4, 0:4) cieta sagrāvi pret Sanktpēterburgas «SKA-Serebrjanije Ļvi» komandu, ciešot smagāko zaudējumu šīs sezonas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā.

«Rīga» piedzīvoja jau devīto zaudējumu pēc kārtas.

Mājiniekiem vienīgos vārtus otrā perioda beigu daļā guva Emīls Ezītis, taču tobrīd «Rīga» jau zaudēja ar 0:6.

Tikmēr «SKA-Serebrjanije Ļvi» komandā piecus vārtus guva un rezultatīvu piespēli izdarīja Aleksejs Polodjans.

Abas komanda piektdien tiksies atkārtoti, bet pēc tam «Rīga» divas reizes uzņems Sanktpēterburgas «SKA-1946» komandu.

Iepriekš «Rīga» viesos divas reizes ar 1:4 un 1:2 zaudēja Čerepovecas «Almaz» komandai un ar 1:7 un 0:1 atzina Jaroslavļas «Loko» pārākumu.

Turnīra tabulā «Rīga» ar 22 punktiem 39 mačos ir Rietumu konferences kopvērtējuma pēdējā, 15.vietā, no tuvākās konkurentes Vladivostokas «Taifun» atpaliekot par deviņiem punktiem.

Novembra sākumā, kad «Rīgas» komanda sezonas pirmajās 22 spēlēs bija guvusi vien trīs panākumus, AS «Dinamo Rīga» padome lēma galvenā trenera amatā atgriezt Ronaldu Ozoliņu, kurš komandu vadīja arī iepriekšējās divās sezonās. Savukārt Aleksandrs Ņiživijs, kurš bija galvenais treneris šajā sezonā, tika pazemināts par Ozoliņa palīgu.

Pēc Ozoliņa stāšanās amatā viena no sacensību pastarītēm izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, bet turpinājumā tā atkal jau ilgāku laiku nav tikusi pie uzvarām, pēdējo panākumu izcīnot 27.novembrī.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Šajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Tiekoties vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu