«Tele2 AB» grupa uzsāk sadarbību ar «Vodafone»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Zviedrijas telekomunikāciju operators «Tele2» un Lielbritānijas mobilo sakaru operators «Vodafone» noslēguši vienošanos, kas paredz abu mobilo sakaru operatoru sadarbību pakalpojumu sniegšanā globālām un starptautiska mēroga kompānijām Zviedrijā, Latvijā un Lietuvā, informēja «Tele2» pārstāvji.

Vienošanās paredz, ka «Tele2» nodrošinās «Vodafone» ar savu sakaru tīklu un pakalpojumiem Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Tāpat «Tele2» sniegs klientu attiecību vadības pakalpojumus «Vodafone» starptautiskajiem korporatīvajiem klientiem, kuru galvenā mītne vai filiāles atrodas Zviedrijā, Latvijā un Lietuvā – valstīs, kur «Tele2» ir izveidotas ciešas attiecības ar uzņēmuma klientiem.

Jaunās partnerības laikā «Tele2» nodrošinās saviem starptautiska mēroga korporatīvajiem klientiem Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā pieeju dažādiem «Vodafone Global Enterprise» sniegtajiem pakalpojumiem.

«Plaša starptautiska saziņa mūsdienās ir nozīmīga daudziem sekmīgiem uzņēmumiem. Partnerība ar «Vodafone» ļaus mums sadarboties starptautisko korporatīvo klientu apkalpošanā, kur mēs nodrošināsim «Vodafone» ar pakalpojumiem mūsu tirgos Zviedrijā, Latvijā un Lietuvā, tai pat laikā sniedzot iespēju saviem klientiem izmantot arī «Vodafone» globālos pakalpojumus. Šī ir sadarbība, kuru vēlamies attīstīt,» komentēja «Tele2 AB» grupas vadītāja Alisone Kirkbī.

«Priecājos, ka «Tele2 AB» grupa un «Vodafone» uzsāk sadarbību, kuras laikā «Vodafone» starptautiskajiem korporatīvajiem klientiem Latvijā būs pieejami «Tele2» pakalpojumi un Latvijā labākā un modernākā mobilo sakaru tīkla priekšrocības. Šī sadarbība paver iespējas «Tele2» pakalpojumu attīstībai, izmantojot partneru plašo starptautisko infrastruktūru,» piebilda «Tele2» Latvijas uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

«Tele2» pērn deviņos mēnešos strādāja ar 78,25 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,8% vairāk nekā attiecīgajā laikā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas (EBITDA) palielinājās par 6,1% un sasniedza 24,53 miljonus eiro.

Tostarp 2016.gada trešajā ceturksnī «Tele2» apgrozījums, salīdzinot ar 2015.gada trešo ceturksni, palielinājies par 7,4% un bija 28,25 miljoni eiro, bet EBITDA augusi par 14,4%, sasniedzot 9,52 miljonus eiro.

Latvijas «Tele2» iekļauts Zviedrijas «Tele2» koncernā, kas darbojas deviņās valstīs. Pēc kompānijas pārstāvju vēstītā, mobilo sakaru jomā «Tele2» tirgus daļa Latvijā ir 45%.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu