Opel atklāj jauno krosoveru Crossland X

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Izteiksmīgs un kompakts no ārpuses, ļoti plašs un daudzpusīgs no iekšpuses, ar modernu divu toņu krāsojumu un stilīgu SUV izskatu – tas ir pilnīgi jaunais Opel Crossland X. Šis daudzpusīgais pilsētas krosovera modelis (Crossover Utility Vehicle) ir otrais B-segmenta Opel X ģimenes loceklis, kas pievienojas sportiskajam bestselleram Mokka X. Lielākā modeļa – Grandland X – tirdzniecība kompaktklases C segmentā tiks sākta šogad. Tādējādi ar diviem X modeļu jaunpienācējiem, kas apvieno labāko no dažādām pasaulēm, Opel sāk produktu ofensīvu «Septiņi septiņpadsmitajā», kas paredz septiņu jaunu modeļu tirdzniecības sākšanu 2017. gadā.

Salīdzinājumā ar Opel Mokka X, kas pēc izvēles pieejama ar pilnpiedziņu bezceļu izbraucienu situācijām, jaunais Opel Crossland X ar tā kompaktajiem ārējiem izmēriem ir radīts pilsētām, bet tāpat tas ir lieliski piemērots iepirkšanās priekiem bioloģiskās saimniecības veikalā vai brīvdienu ceļojumam uz Toskānu. Ar 4,21 metru garumu jaunais Crossland X ir par 16 cm īsāks nekā Astra, bet tajā pašā laikā par 10 cm augstāks (1590 mm). Tādējādi pasažieri var baudīt paaugstinātu sēdēšanas pozīciju un lielisku pārredzamību.

Turklāt jaunpienācējs piedāvā inovācijas, kas ikdienā padara braukšanu drošāku, ērtāku un vieglāku. Adaptīvais priekšējais apgaismojums (AFL) ar LED lukturiem, projekcijas ekrāns un 180 grādu panorāmas atpakaļskata kamera kopā ar izvērsto parkošanās asistentu, frontālas sadursmes brīdinājumu sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju un autonomo avārijas bremzēšanas opciju, trīs līmeņu vadītāja miegainības noteikšanas sistēma, joslas saglabāšanas asistents, ātruma ierobežojumu ceļazīmju atpazīšana un aklo punktu brīdinājumu sistēma ir tikai daži piemēri. Jaunajā Crossland X pieejams arī Opel OnStar pakalpojums, ar Apple CarPlay un Android Auto saderīga IntelliLink informācijas un izklaides sistēma un līdz pat 8 collām liels krāsains skārienekrāns.

Gan vadītājs, gan priekšējais pasažieris var baudīt ērtības, ko sniedz AGR (Kampaņa par veselām mugurām) ergonomiskie sēdekļi. Opel ir vienīgais ražotājs, kas piedāvā šādu komfortu segmentā (gan Crossland X, gan Mokka X). Bagāžnieka tilpums, nenolokot aizmugures sēdekļus, ir 410 litri – labākais rādītājs savā klasē. Papildus pasažieriem aizmugurē ir iespēja pielāgot savu sēdpozīciju par 150 milimetriem garenvirzienā, tādējādi palielinot vai nu vietu kājām, vai platību bagāžas nodalījumā līdz 520 litriem. Nolokot atzveltnes, bagāžnieka tilpums palielinās līdz 1255 litriem.

Foto: Opel

CUV / SUV B segments uzplaukst ar pārdošanas rādītājiem, kas ir auguši līdz piecām reizēm kopš 2010. gada. Viens no bestselleriem un tādējādi viens no tendenču noteicējiem, ir Opel Mokka X. Crossland X tagad dod papildu stimulu šim jaunajam, strauji augošajam segmentam, kas atrodas zem kompaktklases un nodrošina papildu izaugsmi Opel zīmolam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu