«Food Union Management» palielinājis pamatkapitālu par 806 000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Koncerna «Food Union» vadības uzņēmums «Food Union Management» palielinājis pamatkapitālu par 806 000 eiro, liecina informācija «Firmas.lv». Tādējādi uzņēmuma pamatkapitāls patlaban sasniedzis 1 056 000 eiro. Izmaiņas pamatkapitālā Komercreģistrā iegrāmatotas 17.janvārī.

«Food Union» grupas viceprezidents stratēģijas un biznesa attīstības jautājumos Normunds Staņēvičs aģentūrai LETA sacīja, ka apgrozāmo līdzekļu apmērs palielināts, lai veiktu kompānijas attīstības stratēģijā noteiktās vadības funkcijas.

Jau vēstīts, ka «Food Union Management» Latvijā reģistrēts 2016.gada 4.augustā. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Britu Virdžīnu salās reģistrētā kompānija «Food Union (EE) Limited».

Staņēvičs iepriekš sacīja, ka «Food Union Management» ir «Food Union» grupas vadības uzņēmums, kas nodrošinās zināšanu uzkrāšanu un nodošanu grupas uzņēmumiem valstīs, kurās tie ir pārstāvēti, piemēram, Baltijas valstīs, Norvēģijā, Dānijā, Rumānijā, Ķīnā un citviet. Pēc viņa sacītā, «Food Union Management» izveide ir pirmie soļi globāla uzņēmuma veidošanā Latvijā un ļaus stiprināt «Food Union» konkurētspēju un efektivitāti vietējā un starptautiskā līmenī.

Kā ziņots, koncernā «Food Union» apvienoti AS «Rīgas piena kombināts», AS «Valmieras piens», SIA «Rīgas piensaimnieks», kā arī saldējuma ražotāji «Premia» Igaunijā, «Premier Is» Dānijā, «Isbjørn Is» Norvēģijā, «Ingman Ice Cream» Baltkrievijā un «Alpin57Lux» Rumānijā.

«Food Union» grupas apgrozījums 2015.gadā sasniedza 256 miljonus eiro, no tiem 60% jeb 158 miljonu eiro apgrozījumu radīja Baltijas uzņēmumi. Grupā kopumā tiek nodarbināti vairāk nekā 2500 darbinieku, no kuriem vairāk nekā 1200 darbinieku strādā uzņēmumos Baltijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu