General Motors ASV rūpniecībā investēs miljardu dolāru; radīs 5000 darbavietu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GIAN EHRENZELLER / KEYSTONE

ASV autobūves gigants «General Motors» (GM) otrdien paziņoja, ka ražošanas aktivitātēs Savienotajās Valstīs turpmākajos gados investēs papildu vienu miljardu dolāru un radīs līdz 5000 darba vietu.

Investīcijas jaunu automašīnu un progresīvu tehnoloģiju izstrādē nodrošinās 1500 jaunas un saglabātas darba vietas, bet vēl 450 darba vietas tiks atgrieztas ASV no Meksikas, norāda GM. Šie un citi pasākumi turpmākajos dažos gados ASV kopumā radīs 5000 jaunu darba vietu.

Uzņēmums vēsta, ka jaunākās investīcijas seko 2,9 miljardu dolāru investīcijām, par kurām tika paziņots 2016.gadā, un vairāk nekā 21 miljardam dolāru, kas ASV investēti kopš 2009.gada.

«ASV ražošanas bāzei palielinot konkurētspēju, mēs spējam turpināt palielināt savas investīcijas, nodrošinot vairāk darba vietas Amerikai un labākus rezultātus mūsu īpašniekiem,» sacīja GM vadītāja Marija Barra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu