Aktrise Kortnija Koksa līgavaiņa dēļ pamet Ameriku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Draugi» zvaigzne, aktrise Kortnija Koksa izlēmusi no Amerikas pārcelties uz Angliju, jo Anglijā dzīvo viņas četrdesmit gadus vecais līgavainis, grupas «Snow patrol» dalībnieks Džonijs Makdeids.

Pieņemt lēmumu mainīt dzīvesvietu aktrisei nenācās viegli, pāris ilgu laiku nespēja izlemt, kurā valstī dzīvot, un beigās tomēr viņi lēma par labu Anglijai.

Tieši nespēja izlemt par dzīvesvietu pat uz laiku izšķīra pāri, bet vēlāk viņi tomēr spēja izlīgt un turpināja meklēt kopsaucēju.

Nevēloties zaudēt līgavaini, aktrisei nācās piekāpties, kas ir tikai pašsaprotami: Anglijā Džonijam ir pašam sava ierakstu studija, sporta zāle, grupas biedri un mēģinājumi, bet aktrise savu darbu spēj darīt dažādās valstīs, atkarībā no projekta.

No 1999. līdz 2013. gadam Koksa bija precējusies ar aktieri Deividu Ārketu, laulībā dzima meita Koko, aktieris vēl nav komentējis, kā vērtē bijušās sievas lēmumu pārvest viņu meitu no Amerikas uz Angliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu