Gvenas Stefani bijušais stilists vēlas tiesas ceļā no mākslinieces iegūt 25 miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Negaidīti dziedātāja Gvena Stefani nonākusi jauna skandāla epicentrā, kuru izskatīs tiesa. Mākslinieces bijušais stilists pieprasa no dziedātājas 25 miljonus dolāru, jo uzskata, ka Stefani nokopējusi vienu no viņa dziesmām, lai radītu savu hitu «Spark the fire».

Stilists Ričards Morils iesūdzēja tiesā ne tikai Gvenu Stefani, bet arī dziedātāju Farelu Vljamsu, kurš iedziedāja kopā ar Stefani iepriekš pieminēto dziesmu, tāpat pavēsti saņēma arī Gvenas producents, jo tas nav pamanījis, ka dziesma ir plaģiāts.

Ričards stāsta, ka 1998.gadā iedevis māksliniecei paklausīties savu skaņdarbu «Who's Got My Lightah», un nu 2014.gadā viņa izmantojusi tā piedziedājumu savā dziesmā.

Stilists pieprasa no mākslinieces 25 miljonus dolāru morālajai kompensācijai, to, lai viņa apmaksā tiesas izdevumus, un viņš savā īpašumā vēlas visus līdzekļus, kurus nopelnījusi dziesma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu