Aktiera Džonija Depa menedžeri, iespējams, tam nozaguši divdesmit astoņus miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Tik tikko aktieris Džonijs Deps izšķīrās no savas sievas aktrises Amberas Hērdas un jau sācis jaunu tiesas procesu. Šoreiz slavenība iesūdzējusi tiesā savus menedžerus, uzskatot, ka tie viņam nozaguši divdesmit astoņus miljonus dolāru.

Pēc Džonija Depa domām, viņa menedžeri septiņpadsmit gadu laikā, laika posmā no 1999. līdz 2016. gadam, nav maksājuši vajadzīgās summas nodokļos un dažādos sodos, tāpat pārmaksājuši par virkni pakalpojumu un nav adekvāti rīkojušies ar viņa finansēm.

Deps uzskata, ka menedžeri arī daļu no viņa nopelnītajiem honorāriem noguldījuši savos bankas kontos, tādā veidā viņu apkrāpjot.

Menedžeru juristi paziņojuši, ka apsūdzības ir absurdas un tiesas ceļā viņi pierādīs, ka aktiera iesniegumam nav pamata, ka viņi rīkojušies pēc labākās sirdsapziņas, nav zaguši viņa naudu, bet centušies to pēc iespējas ātrāk ieguldīt, lai aktieris visu neiztērē sava šikā dzīvesveida vajadzībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu