Pērn pasaules čempionātā startējušais Macuks pievienojies Latvijas komandai «S.C. Moto»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas motokrosa braucējs Toms Macuks, kurš pagājušajā sezonā piedalījās deviņos pasaules čempionāta posmos prestižākajā MXGP klasē, šogad pārstāvēs vietējo komandu «S.C. Moto».

Macuks 2016.gadā pārstāvēja Nīderlandes komandu «Gebben Van Venrooy Kawasaki», kuras sastāvā piedalījās deviņos pasaules čempionāta posmos prestižākajā MXGP klasē. Viņš tika pie viena kopvērtējuma punkta un bija vienīgais latvietis, kurš pērn kaut ko tādu paveica.

Tāpat Macuks pērn startēja Nīderlandes čempionātā MX1 klasē, izcīnot astoto vietu. Viņš arī palīdzēja Latvijas izlasei Nāciju kausā, bet kopā ar Kārli Sabuli un Dāvi Ivanovu neizdevās iekļūt A finālā.

Kopā ar Macuku gaidāmajā sezonā «S.C. Moto» komandā brauks arī Andris Štendenbergs, kurš to pārstāvēs otro gadu pēc kārtas. Savukārt uzmanību vienība koncentrēs uz Latvijas sacensībās.

«Vēlamies, lai Toms atgūst iepriekšējo pārliecību un ātrumu, kāds tas bija pirms pāris sezonām,» izteicies viens no «S.C. Moto» komandas vadītājiem Raimonds Spule, paužot pārliecību, ka Macukam ir pa spēkiem izcīnīt Latvijas čempiona titulu MX1 klasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu