Andris Indāns sadarbojas ar dzejnieku Henriku Eliasu Zēgneru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Indāns

Eksperimentālās elektroniskās mūzikas mākslinieks un skanu režisors Andris Indāns (plašāk pazīstams ar projektu «Gas of Latvia») kopā ar dzejnieku Henriku Eliasu Zēgneru 16. janvārī izziņo sadarbībā radīta mūzikas albuma «Mēs esam izlepusi paaudze» pieteikumu un tā prezentācijas koncertu, kā arī klausītāju vērtējumam nodod singlu «Amatieri».

Abi mākslinieki albumā realizēto materiālu radījuši, pateicoties videomākslinieces Ievas Balodes rosinājumam veidot kopīgu performanci aizvadītā gada «Baltās nakts» ietvaros Čekas mājā.

Albumā Indāna mūzikas pavadībā vairākās daļās ierakstīts Zēgnera dzejolis «Mēs esam izlepusi paaudze». Ieraksts sadalīts sešās daļās – katra no tām izdalīta kā atsevišķs skaņdarbs. Ieraksts tapis Andra Indāna Gassound Studio 2016. gada beigās un 2017. sākumā.

Duetā radītais albums tiks izdots digitālā formātā februāra sākumā, tā prezentācijas koncerts notiks 12. februārī Kaņepes kultūras centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu