«Kurbads» sagrauj «Prizmu» un droši sasniedz Latvijas kausa finālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Ogrē bāzētā «Kurbada» vienība svētdien kā pirmā sasniedza «Optibet sporta bārs» Latvijas kausa izcīņas hokejā finālu, turklāt pret Rīgas «Prizmu» iemeta deviņus vārtus.

Aizvadītajā mačā «Kurbads» savā laukumā sagrāva pretiniekus ar rezultātu 9:0 (4:0, 3:0, 2:0). Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Lipsbergs un Juris Upītis, bet trīs rezultatīvas piespēles bija Rihardam Remiņam. Vēl divus vārtus iemeta pieredzējušais Aleksandrs Macijevskis, bet pa reizei izcēlās Toms Zeltiņš, Sandis Zolmanis un Jānis Straupe.

Abas komandas pirmoreiz tikās dienu iepriekš, kad «Kurbads» viesos rezultatīvā cīņā guva uzvaru ar 7:4. Lai garantētu vietu finālā, «Kurbads» atbildes spēlē drīkstēja pat zaudēt ar divu vārtu starpību.

Šīs «Kurbadam» bija pirmās spēle pēc galvenā trenera Rodrigo Laviņa atlaišanas. Šonedēļ galvenā trenera amatā tika iecelts Pēteris Ostošovs, bet Laviņš tagad ir vienības konsultants.

Otrs finālists noskaidrosies pirmdien un ir tuvu, lai otro gadu pēc kārtas «Kurbads» titula mačā spēkoties ar «Mogo». Otra pusfināla pāra pirmajā mačā sestdien pagājušās sezonas Latvijas kausa ieguvēja «Mogo» viesos ar 3:1 uzvarēja virslīgas čempionāta līderi «Zemgale»/LLU. Atbildes cīņa risināsies pirmdien Rīgā, bet Latvijas kausa izcīņas finālspēle 17.februārī notiks «Arēnā Rīga».

Latvijas kausa izcīņa hokejā tika atjaunota iepriekšējā sezonā, kad galveno balvu ieguva «Mogo» komanda, finālā spraigā cīņā ar 4:3 uzveicot «Kurbada» hokejistus.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu