«Stockmann» šogad Latvijā varētu ieviest e-veikalu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA «Stockmann» šogad Latvijā varētu ieviest e-veikalu, aģentūrai LETA sacīja «Stockmann» direktore Dace Goldmane.

Sīkāku informāciju par šo ieceri viņa neatklāja, taču atzīmēja, ka uzņēmumam ir svarīgi, lai e-veikals ir ērti lietojams, pārskatāms un tehniski labi izstrādāts. «Tāpēc tas tiks atvērts tad, kad uzņēmums varēs klientiem internetā nodrošināt līdzvērtīgu servisu, kāds šobrīd ir universālveikalā. Plānots, ka tas varētu notikt jau šogad,» teica Goldmane.

Viņa atzīmēja, ka lielāka skaidrība par projekta ieviešanas laiku un e-veikala aprisēm varētu būt gada vidū.

Atbilstoši «Firmas.lv» informācijai 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 54,241 miljons eiro, kas ir kritums par 8,2%, salīdzinot ar 2014.gadu, savukārt «Stockmann» zaudējumi pieauga 5,2 reizes un sasniedza 930 626 eiro.

Kompānija «Stockmann» dibināta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 774 742 eiro. «Stockmann» pilnībā pieder Somijā reģistrētajai «Stockmann Oyj Abp».

Universālveikals «Stockmann» Latvijā darbojas kopš 2003.gada. «Stockmann» iekļauts Somijas koncernā «Stockmann Group», kas darbojas kopš 1862.gada. Šobrīd «Stockmann Group» ir aptuveni 500 veikalu 18 valstīs, tās uzņēmējdarbības virzieni ir mazumtirdzniecība, nekustamie īpašumi un modes veikalu ķēdes. «Stockmann Group» nodrošina ar darbu vairāk nekā 9000 cilvēku. Grupas ieņēmumi 2015.gadā bija 1,435 miljardi eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu