Pabeigts Džonija Depa un Amberas Hērdas laulības šķiršanas process

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tiesnesis ASV pilsētā Losandželosā piektdien pabeidza Holivudas aktiera Džonija Depa un aktrises Amberas Hērdas laulības šķiršanas procesu, kuru vairākus mēnešus bija aizkavējis strīds par šķiršanās galīgajiem nosacījumiem.

Tiesneša spriedums patur spēkā daudzus no galvenajiem nosacījumiem, par kuriem Deps un Hērda vienojās pērnā gada augustā.

Deps augustā piekrita Hērdai samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru, ko viņa solīja pilnā apmērā ziedot divām labdarības organizācijām - Losandželosas Bērnu slimnīcai un Amerikas Pilsonisko brīvību savienībai, kuras viens no darbības virzieniem ir cīņa pret vardarbību pret sievietēm.

Pēc augustā panāktās vienošanās abi aktieri bija ķīvējušies par to, vai šo naudu labdarības organizācijām ziedos Deps pats Hērdas vārdā vai Hērda. To, ka naudu ziedotu Deps, Hērda bija uztvērusi kā aktiera mēģinājumu iegūt vērienīgus nodokļu atvieglojumus, kā rezultātā viņš patiesībā samaksātu uz pusi mazāku summu.

Depam un Hērdai nav kopīgu bērnu, bet Hērda paturēs suņus Pistoli un Bū, kā arī zirgu Erovu.

Tiesneša spriedums paredz sadalīt daļu pārējās mantas, tostarp automašīnas un nekustamo īpašumu. Konfidencialitātes nosacījums paredz, ka Depam un Hērdai jāatturas no savu attiecību apspriešanas intervijās vai sociālajos medijos.

Deps un Hērda parakstīja šo spriedumu jau decembrī, un Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Karls Mūrs piektdien sēdes beigās paziņoja: «Es nedaudz kasu galvu [neizpratnē par to], kāpēc mēs visi esam šeit.»

Aktieru advokāti tiesnesim apliecināja, ka nav nekāda strīda par sprieduma nosacījumiem, un Hērdas advokāts Pīrss O’Donels sacīja, ka kliente grib, lai lieta tiktu izbeigta nekavējoties.

«Mana kliente būtu ļoti laimīga dzīvot tālāk savu dzīvi,» teica O'Donels.

Deps un Hērda iepazinās 2011.gadā filmas «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata») uzņemšanas laikā, un abi apprecējās 2015.gada februārī. Viņu kopdzīve tika izbeigta 2016.gada maijā, kad Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā. Saskaņā ar vienošanos par šķiršanos Hērda atsauca orderi un apsūdzības vardarbībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu