Pērc biļetes uz «Phantogram» koncertu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 13. janvārī, plkst. 10 visā «Biļešu servisa» tīklā sākas biļešu iepriekšpārdošana uz amerikāņu elektroniskā roka un triphopa dueta «Phantogram» koncertu, kas notiks 6. aprīlī «Palladium» koncertzālē. To sākumcena €29.

Rīgā «Phantogram» uzstāsies sava jaunākā albuma «Three» atbalsta koncertturnejas ietvaros. Šis būs ne tikai vienīgais grupas koncerts Baltijas valstīs, bet vispār viens no pieciem Eiropā un diviem Krievijā. Tā kā dažviet koncerti jau izpārdoti, likumsakarīgi sagaidāma pastiprināta dažādu valstu fanu interese par biļešu iegādes iespējām uz Rīgas pasākumu.

Phantogram 2007. gadā nodibināja bērnības draugi ģitārists un vokālists Džošs Kārters (Josh Carter) un vokāliste un taustiņinstrumentāliste Sāra Bartela (Sarah Barthel). Savu mūzikas stilu viņi raksturo kā elektroniskā roka, sapņu popa un triphopa apvienojumu, kam raksturīgi «daudz dažādu ritmu, ģitārskaņu virpuļu, kosmisku sintezatoru, atbalsu un gaisīgu vokālu». Tekstuālā noskaņa ir diezgan tumša, pat drūma, taču vienmēr ar zināmu cerības staru tuneļa galā.

Kā raksta kāds mūzikas apskatnieks: «Viņu dziesmas ir melodisks atgādinājums tam, ka katra cīņa rada izaugsmi un arī ar mazu cerību devu var noiet garu ceļu.»

Līdz šim iznākuši trīs pilnvērtīgi «Phantogram» studijas albumi.

Paralēli «Phantogram» Sāra un Džošs sadarbojušies ar Big Boi no OutKast (piedalījušies 2 viņa albumu tapšanā), Skrillex, Flaming Lips un pat Mailiju Sairusu (Sāra piedalās viņas dziesmā Slab of Butter (Scorpion)).

Līdz šim grupa Latvijā uzstājusies tikai vienreiz, 2014. gadā kāpjot uz Positivus festivāla lielās skatuves.

www.phantogram.com/#home

Šonedēļ grupa publicējusi video, kurā ieskaņojusi «Radioehad» dziesmas «Weird Fishes/Arpeggi» versiju. Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu