Aktrise Nina Dobreva šķiras no garajām matu cirtām un parāda savu jauno frizūru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «The Vampire Diaries» zvaigzne Nina Dobreva visus savus popularitātes gadus lepojās ar garām matu cirtām, kuras apskauda ne viena vien slavenība. Tāpēc nav brīnums, ka aktrises fani un kolēģi bija šokēti, uzzinot, ka slavenība šķīrusies no garajām matu cirtām.

Dobreva matus nogrieza dienu pirms divdesmit astotās dzimšanas dienas, jo vēlējās jaunu dzīves gadu sākt pilnībā izmainītā ampluā, un tieši matu krāsas vai garuma izmaiņas ir ierastākais ceļa sākums jaunai dzīvei, ko izvēlas daudzas sievietes.

Foto: TT NYHETSBYRN

Protams, fotogrāfijas ar izmaiņām izskatā slavenība publiskoja sociālajos tīklos, rakstot, ka jauns matu griezums = jauna Nina.

Ar jauno matu griezumu Nina debitēja uz sarkanā paklāja, apmeklējot filmas «xXx: Return of Xander Cage on Tuesday» pirmizrādi Londonā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrises stilists stāsta, ka izvēlējies slavenībai tādu frizūru, jo tā paspilgtina seju, kaklu, plecus un Nina nekad nav izcēlusi šīs ķermeņa daļas.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu