Bārtulis: Man ar Hārtliju bija ļoti laba un pozitīva saruna

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latviešu aizsargam Oskaram Bārtulim ar Latvijas hokeja izlases jauno galveno treneri Bobu Hārtliju bijusi ļoti laba un pozitīva saruna, kurā kanādietis pastāstījis par saviem plāniem, atklāja hokejists.

Gada izskaņā 56 gadus vecais Hārtlijs kļuva par Latvijas izlases galveno treneri, parakstot līgumu pēc sistēmas 1+1. Sagaidāms, ka valstsvienība gatavošanos šī gada pasaules čempionātam uzsāks jau februāra izskaņā.

«Sazvanījāmies ar Hārtliju. Bija ļoti laba un pozitīva saruna. Viņš pastāstīja savus plānus - ko un kā viņš grib redzēt,» Rīgas «Dinamo» pārstāvjiem sacīja Bārtulis. «Cik saprotu, sanāks ar viņu februārī tikties Rīgā un tad arī parunāt vairāk.»

Pērn notika apvērsums arī Latvijas Hokeja federācijā (LHF), jo no organizācijas prezidenta krēsla tika gāzts Kirovs Lipmans, bet viņa vietā stājās ekspremjers Aigars Kalvītis.

«Redzēsim, vai [federācijā] kaut kas mainīsies. Ar vārdiem izmaiņas ir, bet redzēsim, kā būs darbībā. Kaut ko palasu, kas ir ziņās, bet šobrīd īsti nav, kam sekot. Tagad februārī mūs visus savāks kopā un tad arī redzēs,» teica Bārtulis, piebilsto, ka pārmaiņas LHF bija nepieciešamas.

Bārtulis jau otro sezonu pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Vladivostokas «Admiral», kas Austrumu konferences kopvērtējumā ar 67 punktiem 49 mačos ieņem astoto vietu.

«Mūsu uzdevums ir tikt Gagarina kausā. Katra spēle ir svarīga. Mums Izslēgšanas turnīrs ir jau sācies un katrs punkts ir ļoti dārgs, tāpēc atdodam spēkus katrā mačā,» izteicās Bārtulis, kurš šajā sezonā 44 mačos guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles. «Jā, šosezon rezultativitāte man nav tik augsta, bet pats galvenais, ka spēlēju daudz. Man uzticas. Pirmajā vietā ir komandas statistika, tikai pēc tam individuālā.»

Bārtulis ne tikai ir viens no vadošajiem «Admiral» aizsargiem, bet arī komandas kapteinis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu