Pikaso publisko pirmo singlu no gaidāmā EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Pikaso laiž klajā pirmo vēstnesi no šogad plānotā minialbuma angļu valodā. Dziesma «U (Can Keep Your Cools)» tapusi sadarbībā ar Jāni Aišpuru (The Sound Poets) un Arni Račinski (Laika suns).

Topošais mini albums ar nosaukumu «Yes, i am. Who knew» būs Pikaso trešais studijas ieraksts, un tā galvenā atšķirība no priekštečiem ir tāda, ka tas top angļu valodā.

«Domāju, ka mūzika pati par sevi ir universāla valoda, taču šis ir mans izmēģinājums - rečitēt angļu valodā, kuru saprot liela daļa pasaules, un tas nekonfliktē ar manām mākslinieciskajām ambīcijām radīt,» preses paziņojumā raksta Pikaso (Jānis Lipšāns).

Mūzika dziesmai tapusi, sadarbojoties ar Jāni Aišpuru un Arni Račinski. «Ar Jāni attīstījām sākotnējos motīvus, fiksējot aptuveno dziesmas formu, bet pēcāk ar Arni dziesma tika pārrakstīta, noslīpēta un papildināta ar dažiem elementiem. Abus mūziķus cienu par viņu paveikto savā mūzikas žanrā, un radās interese kopīgai sadarbībai. Cilvēki, kas liek man augt pašam gan muzikāli, gan garīgi, – uzskatu, ka tā ir perspektīva priekš manis,» par paveikto gandarīti stāsta Pikaso.

Klausies «U (can keep your cools)» Spotify šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu