Znaroka vadītie SKA hokejisti pieveic «Avangard» un izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Pie savas trešās uzvaras pēc kārtas trešdien tikusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā turnīra līdervienība Sanktpēterburgas SKA, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 5:3 (2:1, 2:2, 1:0) pieveica vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām vienībām Omskas «Avangard».

Šis mačs sākās rezultatīvā hokejā, jo jau ceturtajā minūtē SKA hokejists Sergejs Plotņikovs izvirzīja vadībā mājiniekus, tomēr jau pēc minūtes Vladimirs Sobotka panāca izlīdzinājumu. Spēles turpinājums gan piederēja Sanktpēterburgas vienības hokejistiem, kuri guva trīs vārtus pēc kārtas, panākot 4:1.

Tiesa, otrās trešdaļas otrajā pusē Nikolajs Ļemtjugovs un Sobotka samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet punktu šai cīņai 50.minūtē tomēr pielika SKA hokejists Maksims Čudinovs.

SKA labā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Iļja Kovaļčuks, kurš tagad savas KHL regulārā čempionāta karjeras laikā guvis jau simts vārtus.

Vēl vienā mačā uzvaru izcīnīja vēl viena turnīra vadošā komanda Maskavas CSKA, kas ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pārspēja KHL pastarīti Novokuzņeckas «Metallurg», sagādājot tai jau devīto zaudējumu pēc kārtas.

Savukārt negaidītu zaudējumu piedzīvojusi pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas «Metallurg», kas savā laukumā ar 3:5 (1:0, 1:3, 1:2) piekāpās «Soči» vienībai.

Magņitogorskas klubam līdz ar to pārtrūkusi četru uzvaru sērija.

KHL un Rietumu konferences līdere ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas 48 cīņās tikusi pie 112 punktiem, bet par punktu mazāk ir 49 spēles aizvadījušajai Maskavas CSKA. Šīs abas komandas jau nodrošinājušas vietu izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, ar 91 punktu 48 spēlēs ir trešā. Piektā ar 83 punktiem ir Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo», bet Helsinku «Jokerit», kur spēlē Artūrs Kulda, ar 74 punktiem 47 mačos ir septītā.

Savukārt Rīgas «Dinamo» ar 42 punktiem 48 spēlēs Rietumu konferencē ir pēdējā starp 14 vienībām, bet no izslēgšanas turnīra zonas to šķir 30 punkti. Rīdziniekiem līdz regulārās sezonas beigām atlikušas vēl 12 cīņas, kurās maksimāli iespējams iegūt 36 punktus.

Austrumu konferencē līderei Magņitogorskas «Metallurg» ir 102 punkti 48 spēlēs, kamēr Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» ar 67 punktiem ir septītā. Tikmēr aizsarga Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati «Lada», ko trenē Artis Ābols, ar 57 punktiem 49 spēlēs ir 12.pozīcijā, no astotās vietas atpaliekot par deviņiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu