Holivudas aktieri atbalsta Merilas Strīpas pausto kritiku Trampam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Merila Strīpa savā runā, saņemot «Zelta globusa» balvu par mūža ieguldījumu kinomākslā, kritizējusi jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu, norādot uz viņa paustajiem apvainojumiem slavenībām, migrantiem un presei. Tramps pēc tam tviterī pauda, ka Strīpa ir «viena no visvairāk pārvērtētajām aktrisēm Holivudā», nodēvējot aktrisi par «Hilarijas pakalpiņu».

Vairāki Holivudas aktieri ar Benu Afleku priekšgalā pauduši atbalstu Strīpas runai.

Afleks norādīja, ka, viņaprāt, Strīpa ir lieliska. «Es domāju, ja ir kāda lieta pasaulē, kas ir patiesa, – burtiski viena lieta – Merila Strīpa nav pārvērtēta,» teica aktieris.

Atbalstu Strīpai pauda arī aktrise Zoja Saldana. Viņa kā amerikāniete ļoti augstu vērtējot Strīpu, jo viņa ir «piedalījusies ceremonijā un dāvājusi savu runu».

Aktrise Elle Faninga uzsvēra, ka skatījusies runu un uzskata, ka Strīpa ir pati labākā. Savukārt aktieris un mūziķis Miguel uz reportiera jautājumu, vai visi apspriež Strīpas «Zelta globusa» runu, tikai nopūtās un teica: «Ak mans dievs!»

Strīpa savu «Zelta globusa» runu sāka ar norādi, ka ceremonija apvieno trīs pašlaik ASV nīstākās grupas - Holivudu, ārzemniekus un presi. Aktrise arī teica, ka aizvadītajā gadā viņu visvairāk satrieca šovs, kuru sarīkoja «cilvēks, kurš lūdza tiesības sēdēt viscienījamākajā krēslā mūsu valstī, izsmejot žurnālistu ar īpašām vajadzībām». Tādējādi viņa atsaucās uz to, ka 2015.gadā Tramps, uzstājoties Dienvidkarolīnā, izsmēja «The New York Times» reportieri ar invaliditāti Seržu Kovaleski. Vēlāk gan Tramps noliedza, ka zobošanās notikusi Kovaleska slimības dēļ, jo iemesls bijusi žurnālista krasi mainītā pozīcija pret 2001.gada 11. septembra teroraktu notikumiem.

Tramps, atsaucoties uz Strīpas runu, tviterī pauda, ka Strīpa ir «viena no visvairāk pārvērtētajām aktrisēm Holivudā», piebilstot, ka «viņa mani nepazīst, bet vakar vakarā «Zelta globusa» ceremonijā man uzbruka».

«Viņa ir Hilarijas pakalpiņš, kas piedzīvojusi smagu sakāvi. 100. reizi saku, ka nekad «neizsmēju» reportieri ar invaliditāti (ko es nekad nedarītu), bet vienkārši parādīju viņu kā «pielīdēju», kad viņš, lai liktu man izskatīties slikti, pilnībā mainīja 16 gadu senu stāstu, kuru bija uzrakstījis. Vienkārši vēl vairāk ļoti negodīgu mediju!» turpināja Tramps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu