Leila Ali par Rouziju: Nav iespējams uztrenēt zodu izturēt sitienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijusī pasaules čempione boksā Leila Ali šaubās, ka bijusī UFC čempione Ronda Rouzija (12-2) spēs izturēt bokseru sitienus pa zodu. Tomēr viņa būtu gatava populāro amerikāņu MMA cīkstoni trenēt.

«Atminos, kā visi gribēja, lai cīnos ar Rouziju. Tagad cilvēki grib, lai es viņu trenēju,» sarunu šovā «Rich Eisen show» sacīja Ali, kura ir leģendārā Muhameda Ali meita. «Nav īsti iespējams uztrenēt zodu izturēt sitienus, bet par zināmu naudu mēs varētu kopā pastrādāt.»

Šobrīd 39 gadus vecā Ali savas profesionālās karjeras laikā aizvadīja 24 boksa cīņas, izcīnot visas uzvaras, turklāt 21 no tām guva ar nokautu.

«Ja viņa vēlas sadarboties, esmu atvērta,» izdevumam «The Daily Beast» sacīja Rouzija.

Rouzija savā UFC atgriešanās cīņā jau 48. sekundē zaudēja čempionei Amandai Nuņesai (14-4) no Brazīlijas, kura ringā dominēja jau ar pirmajām sekundēm. Viņa veica «iznīcinošus» sitienus pa galvu, un tiesnesim nācās pārtraukt cīņu, lai Rouzija negūtu smagus savainojumus.

Par dalību «UFC 207» cīņu šovā vien Rouzija saņēma trīs miljonus ASV dolāru, vēstīja «MMA Fighting».

Rouzija Nuņesai zaudēja pēc cīņas stājā. Vēl pirms tam amerikāniete piekāpās savai tautietei Holijai Holmsai, kas ir bijusī boksere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu