Kāpēc Keita nēsā tikai klačus? Izrādās, tas ir viņas «vairogs»!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP

Publiskos pasākumos un sabiedriskās vizītēs Kembridžas hercogiene nav iedomājama bez mazas, elegantas somiņas jeb klača, ko viņa parasti tur abās rokās sev priekšā. Kāpēc mēs Keitu redzam tikai ar šādu somiņu? Tā ir viņas izvēle vai etiķetes prasība? Vai tomēr Keitas untums?

Kā zina stāstīt etiķetes eksperti, Kembridžas hercogienes Keitas Midltones somiņu izvēle nav tikai modes kaprīze - tā ir arī sava veida etiķete. Īpaši, ja pievēršam uzmanību tam, kā Keita šo somiņu nēsā - turot ar abām rokām priekšā.

Padomāsim paši, cik ērti ir sarokoties ar satiktajiem cilvēkiem, ja tev abas rokas ir aizņemtas, turot somiņu?

Etiķetes pazinējs Viljams Hansons šo Keitas paradumu uzskata par ne visai atbilstošu etiķetei - izmantot somiņu kā vairogu, kad nevēlies sasveicināties ar citiem, raksta dailymail.co.uk.

«Protams, Keitai, tāpat kā citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, ir tiesības nevēlēties sasveicinoties sarokoties ar kādu, tomēr ir citi veidi, kā par to likt nojaust, nevis likt somu priekšā,» skaidro etiķetes pazinējs.

«Pēc protokola tu kā viesis nemaz nedrīksti stiept pretī savu roku, ja karaliskās ģimenes pārstāvis tev to nesniedz pirmais!»

Tāpat etiķetes pazinējs uzsver, ka Keitai nav vajadzības aksesuārus izmantot kā aizsargus pret sabiedrību, jo tāpat viņu visi ciena un mīl.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu