Repere Nikija Mināža izšķīrusies no mīļotā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Repere Nikija Mināža piektajā janvārī paziņojusi, ka pēc divu gadu ilgām attiecībām izšķīrusies no sava mīļotā Meek Milla. Slavenība noliedz, ka viņi varētu izlīgt, jo viņa no savas puses ir beigusi mīlēt reperi.

Mināža raksta, ka ir brīvas sievietes statusā un visu savu enerģiju un brīvo laika veltīs karjeras izaugsmei, un jau pavisam drīz priecēs fanus ar jaunām dziesmām.

Baumas par pāra šķiršanos parādījās jau Vecgada vakarā, kad reperi svinēja svētkus, uzstājoties dažādos Maiami naktsklubos, un pēc uzstāšanās palika atpūsties klubu VIP zonās, necenšoties satikties.

Atklājusies informācija, ka jau Ziemassvētkus pāris pavadījuši šķirti un jau pāris mēnešus nav ne tikušies, ne sarunājušies.

Mināža intervijā izteiksmes, ka sajūt, ka viņas misija uz Zemes nav dziedāt, bet gan būt mātei, bet, lai kļūtu par māti, vispirms viņa vēlas apprecēties. Nu slavenībai jāmeklē jauns līgavainis!



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu