Jau kopš vasaras par savu veselību cīnās aktieris Mārtiņš Egliens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jau kopš vasaras Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens ir smagi slims un velta visu savu laiku veselības savešanai kārtībā, ne darbam teātrī. Kā raksta izdevums «Kas Jauns», vēl kādu laiku aktieris neatgriezīsies uz teātra skatuves dēļiem un viņa sievai aktrisei Ditai Lūriņai nākas braši turēties, kā nekā uz laiku viņa ir vienīgā ģimenes budžeta veidotāja, par laimi, kolēģi sievieti atbalsta ar labiem vārdiem, uzmundrinājumiem.

Izrādās, aktieris Mārtiņš Egliens pašreiz uzturas kādā no Jūrmalas rehabilitācijas iestādēm, kur speciālisti cenšas uzlabot populārā aktiera veselības stāvokli.

Kamēr vīrs cenšas sakārtot veselību, viņa sieva aktrise Dita Lūriņa turpina darbu teātrī, kas nav viegls process, jo viņas mīļotais cilvēks neatrodas līdzās un viņai vienai vēl bez teātra jārūpējas par abiem bērniem un sadzīves situācijām.

Aktrisei talkā nāk gan viņas, gan Mārtiņa tuvinieki, kuri palīdz, kā vien spēj atvieglot aktrises ikdienu, lai viņa varētu pilnvērtīgi darboties teātrī, kā nekā nu uz Ditas pleciem «uzkritis» viss mazās ģimenītes budžets.

Nacionālā teātra populārāko pāri atbalsta arī kolēģi, kuri priecājas, ka par spīti grūtībām Dita neļaujas sevis žēlošanai, bet strādā un pozitīvi raugās uz dzīvi.

Teātra direktors Ojārs Rubenis tic, ka Mārtiņš izveseļosies un atgriezīsies teātrī, viņš ir ļoti labs aktieris, un teātris gaida viņu atpakaļ.

Lai Mārtiņam Eglienam pēc iespējas ātrāk izdodas izveseļoties un atsākt savu ierasto dzīvi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu