Skaņotājs komentē dziedātājas Meraijas Kerijas izgāšanos Jaungada koncerta laikā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Meraija Kerija joprojām nespēj aizmirst savu neveiksmīgo uzstāšanos Jaunā gada vakarā Taimskvērā. Māksliniece savu neveiksmīgo uzstāšanos sauc par speciāli veicinātu, par šo Kerijas paziņojumu ir ko teikt koncerta apskaņošanas firmai.

Uzņēmuma «Dick Clark productions» pārstāvis komentējis dziedātājas izteikumus sakot, ka apskaņošana bijusi augstākajā līmenī un mākslinieces izgāšanās bijusi viņas pašas vaina, bet izteikumi saistībā ar uzstāšanos ir absurdi.

Kerijai koncerta mēģinājuma laikā jau nav darbojies ausu monitors, tā ka viņa nav dzirdējusi mūziku, bet tas nav atturējis mākslinieci no izvēles plātīt muti, pat ja ausu monitoru varēja aizstāt ar citu.

Mākslinieces menedžeris uzņēmumam pat nosūtījis oficiālu vēstuli, prasot paskaidrojumus par notikumiem koncerta laikā, bet viņi savu vainu neatzīst.

Beigu beigās Meraijas mutes plātīšanu pamanījuši koncerta apmeklētāji, un viss tādēļ, ka slavenība nav zinājusi savu dziesmu vārdus un nav plātījusi muti pareizajās vietās.

Šāda neveiksme nav palikusi citu slavenību nepamanīta, un Džošs Grobens komentējis koncertā notikušo ar vārdiem - tiklīdz kāds no lieliskākajiem mūsu laika dziedātājiem izvēlas koncertā nedziedāt, bet plātīt muti, kāds no eņģeļiem zaudē spārnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu