Jaunais «Šerloks» ir populārāks par karalieni Elizabeti?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV seriāla «Šerloks» ceturtās sezonas pirmā epizode piedzīvojusi milzu popularitāti pašmājnieku - britu televīzijas skatītāju vidū. Šo epizodi Jaunā gada naktī noskatījušies rekordliels skaits - vairāk kā karalienes Ziemassvētku uzrunu, raksta The Guardian.

Pirmo ceturtās sezonas sēriju noskatījušies 8,1 miljons skatītāju, kas ir mazliet mazāk par trešo daļu skatītāju auditorijas.

Tas ir patiesi vareni, jo tradicionālo karalienes Elizabetes Ziemassvētku uzrunu skatījušies mazāk - 7, 7 miljonu skatītāju.

TV seriāls «Šerloks» (Sherlock) ar britu spīdekļiem - Benediktu Kamberbaču un Martinu Frīmenu galvenajās lomās ir ļoti iemīļots TV produkts Lielbritānijā - Jaunā gada naktī to pārspēt spēja tikai svētku uguņošanas pārraide, kuru vēroja 11, 6 miljoni skatītāju.

Foto: publicitātes

«Šerloks»ir BBC veidots britu televīzijas seriāls, kas kopš 2010. gada tiek pārraidīts kanālā BBC One. Seriāla sižets balstīts uz Artura Konana Doila romānu un īso stāstu motīviem par detektīvu Šerloku Holmsu, tikai tā darbība notiek mūsdienās. Filmēšana pārsvarā norisinās Londonā un Kārdifā.

Latvijā seriāls tiek translēts telekanālā LTV1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu